mandag den 16. april 2012

Hvide asparges i sæson.

Jeg synes, det er dejligt at spise råvarer, der er i sæson. Købte et kilo hvide asparges den anden dag. De er ikke de letteste at skrælle, men det gik. Fik ca. 10 min. kogetid.

Spiser sundt i tiden, så der var ikke noget med butterdej, tarteletter eller andet........

Kogte de skrællede asparges i ca. 10 minutter,

Afdryppede rejer.
Hakket persille.
Hakket hård kogt æg.

Saften af en citron og derfter drislet med olivenolie.
Det var en kaloriefattig middag i aften. Lidt forårsagtig på en regnvejrsdag.


God aften.

2 kommentarer:

  1. Ej det ser lækkert ud:) Kun mig der spiser asparges herhjemme så det får jeg ikke ret tit!

    SvarSlet
  2. Den var heller ikke gået, hvis ungerne var hjemme.

    SvarSlet