Læste på Newyorkerbyheart's blog om en spændende creme, som jeg straks måtte afprøve.
Ringede til manden og fik ham til at stoppe på vej hjem og plukke noget ramsløg ( Bärlauch ). Han plukkede en lille bærepose fuld, og jeg brugte ca. en trediedel.
Blev grundigt skyllet og slynget.
Et lille bundt radisser. Sjovt nok er radisse bundtnerne meget små i Schweiz i forhold til f.eks. Frankrig, hvor vi har et hus og ofte handler ind.
På vej i blenderen med olivenolie ( egen avl fra Frankrig ).
Cremen kunne jeg ikke gøre helt færdig, da jeg ikke havde creme fraiche i køleskabet. Vores køkken spiller ikke 100 % da vi tager til Californien om 7 dage, så jeg køber ikke helt vildt ind.
Er så spændt på Los Angeles og San Francisco da vi ikke har været i den ende af USA tidligere.
Cremen gøres færdig i morgen, hvor jeg regner med at spise crudites ( rå gulerødder, agurk, stang selleri, blomkål, cherry tomater og houmous med pitabrød ).
God aften.
Dag- eller natcreme? ;-O
SvarSletJeg var i San Francisco for lidt over 10 år siden. Det var en spændende by - og sjovt at køre med sporvognene - op og ned af bakkerne.
God ferie!
Det ser ud til og lyder som om, det bliver lækkert!
SvarSletJeg har stadig aldrig været i USA, men er ved at planlægge en New Yorker tur til efteråret med en veninde!
God tur!
Gakke, du kan spise den hele døgnet :-)) He-he, ville nok ikke pynte i ansigtet.
SvarSletVi har kun 1 dag i San Fransisco, så vi får travlt.
Håber det går godt med sommerhuset, og vejret snart bliver til det.
Gemt, du kan glæde dig til New York. Har været der 2 gange og håber på flere besøg.
SvarSlet