mandag den 26. november 2012

Quick trip to London.

Torsdag formiddag ankom vi til London. Formålet med turen var at fejre vores søns 20 års fødselsdag.
Heldigvis skulle han først i skole kl. 15:30, så vi nåede at spise en hyggelig frokost med ham. Torsdag aften havde vi reserveret bord på den nyåbnede danske restaurant MASH. Og inden da havde manden og jeg gået Kings Road tynd. Fandt er par stykker tøj hos Banana Republic og Jigsaw.

Fredag var sønnike i skole det meste af dagen, så vi aftalte at vi skulle købe ind til noget tapas aftensmad, som vi ville spise i hans lejlighed sammen med hans kæreste.

Vi startede ud på Oxford Street - hvor er Selferigdes altså et fedt stormagasin. Men py-ha, det blev varmt. Vi var inde i MANGE butikker, men blev ikke rigtigt fristet. Gik ned gennem Bond Street og ud på Picadilly og så var det tid til frokost. Fik det dejligste thai mad, jeg kan ikke huske navnet på stedet. Den har en michelin stjerne og ligger i et hotel off Park Lane.

Efter frokosten gik vi på Knightsbridge, hvor vi så de skønneste gallerier på Walton Street.

Aftensmaden handlede vi ind i M&S på Oxford St. Det var ALT for mange mennesker for mig, men vi fandt da: pate, chorizo, skinke, parma ham, 2 oste, chips, grøntsager til crudites med dip. Frisk brød købte vi på Maylebone Highstreet hos bager PAUL. Det er et bageri vi kender fra Frankrig, og er poppet som en kæde i London også.

Et par flasker rødvin fra en vinhandel på samme gade.

Lørdag inviterede vi det unge par til morgenmad på vores hotel. Derefter oppe på vores værelse og få fødselsdags gaver, dansk flag, ballonner, et glas hjemmebagte pebernødder og danske peber bolscher.
Desværre regnede det hele dagen... så - eller måske skal vi vende dem til, at vi var heldige med vejret torsdag og fredag :-)

Så vi tog på Imperial War Museum - og det var der mange andre, der også brugte en regnvejrsdag på.
Herefter hjem og hvile lidt.

Mødtes igen om aftenen og spiste på en Italiensk Restaurant "Simplitce", der ligger bag Bond Street. Her  vi vi igen dejlig mad, og derefter drinks i den nyåbnede hotelbar. Lidt over midnat sagde vi godnat, og de unge mennesker fortsatte i byen med nogle venner.

Hold da op, det er godt man vandrer så meget med al den gode mad, vi har spist.

Lidt billeder fra turen :









6 kommentarer:

  1. Lyder som en skøn tur. Jeg savner London men ikke de mange mennesker:) Elsker Jigsaw.... Vi skal til England og holder jul hos farmor og farfar samt alle tanter og onklerne....:) Vi vil en tur indtil London en af dagene! Tillykke med sønnen:)

    http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

    http://oddparent.blogspot.dk/

    SvarSlet
  2. Tak skal du ha!
    Jeg havde altså glemt HVOR mange mennesker, der er overalt.
    :-D

    SvarSlet
  3. Jeg elsker London, det er en fantastisk by :)
    Lyder som en rigtig god fødselsdag i fik holdt med jeres søn - håber han satte pris på de lækre ting du/I havde med til ham, både pebernødder og peberbolsjer :) MUMS!

    SvarSlet
  4. Ja, vi fik da en del knus og kram af ham :-)) Han var vist meget tilfreds.

    SvarSlet
  5. Lyder og ser ud som en rigtig dejlig tur :)

    SvarSlet
  6. Jo tak, Gemt - det var hyggeligt.

    SvarSlet