søndag den 19. februar 2012

Store modsætninger.

Efter en weekend i London er mit største indtryk; hvor store modsætninger, der er. I Schweiz er der ikke stor forskel på levestandarden - ikke iøjenfaldende ihvert tilfælde.



Vi kom lidt over det hele i "inner" London. Bl.a. Bond Street hvor de fine biler har specielle nummerplader og privat chauffør.

Gik også på Picadilly Circus og Oxford Street, hvor der især om lørdagen kommer en del suspekte individer. En del mennesker ser ret forhutlede ud med huller i tøjet og fedtet hår, og jeg tror faktisk ikke det er nogen, der bor på gaden.



Nå, men hold da op man får nogle kilometer i benene, selvom der også blev prajet en del taxi'er.

Fik bestilt tv til sønnike - købt en fastnet telefon, stearinlys, servietter, dækkeservietter, toiletrens, opvaskemiddel, olie/eddike og andre småting. Men der mangler stadig meget i sådan en førstegangs udeboende! Og han synes faktisk selv, at han havde nået ret meget. Ha-ha, jo der var da øl og ketchup i køleskabet.....:-)

Vel hjemme til et relativt tomt køleskab - så det bliver frisk tortelini med spinat og ricotta ( købt i lufthavnen ) med en spicy tomatsauce uden parmesan, men imorgen står den på shopping og synstest. hvorfor hader jeg en synstest? Måske en påmindelse om, at man bliver ældre???

God aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar