tirsdag den 24. januar 2012

Over 1000 visninger på under en måned.

Det forstår jeg ikke. Hvem gider kigge forbi min kedelige blog, hvor jeg ikke ytrer rabiate meninger, nye tendenser eller sexede fantasier.

Bare småkedelige tanker fra en hjemmegående husmor - JAMEN, det var aldrig sket på tv2 blog. TAK til alle der kiggede forbi - det er ære, og hvis I blev lettere underholdt er det jo blot en bonus gevinst.

Hello the blog world.

10 kommentarer:

  1. Det er nok meget større blogspot end tv2.

    Flot himmelbillede der.Ha en fin aften.

    SvarSlet
  2. Jo, PC, men synes nu det er lidt underligt at man får mange besøg, men få kommentarer her.
    God nat.

    SvarSlet
  3. Ja, det kender jeg fra min pia-charlotte.com, der er masser af besøgende, men de søger jo fakta osv, men der er sparsomt med kommentarer, det var nok unikt for tv2 bloggen.

    No news is good news håber jeg fra NB.Hils hende hvis du hører noget.

    SvarSlet
  4. Hej igen, ja jeg håber NB har det godt, og vil gerne høre hvordan det er gået.

    Forresten er Manse helt stået af FB?

    SvarSlet
  5. Hej igen Space, jeg ved ikke, hvor lang tid hun skulle blive på hospitalet. Igår hørte jeg om netop denne form for operation, hun havde skrevet om sin datter i Ekstra Bladets trykte avis, hvor der åbenbart er en serie. Datteren døde kort efter hun havde født en datter, det er så tragisk så tragisk.

    Ja, Manse er hoppet af, så vidt jeg husker er de i Norge netop nu. Men mon ikke hun kommer tilbage. Madonnaen har en lille gruppe på FB, hvor også Erling, Madonnaen, Hulegård, ekc og jeg skriver lidt.

    Jeg tror der var nogen der var for nærgående overfor hende og hendes familie. Lidt ærgeligt, for hun var da så absolut hyggelig.

    Jeg er blevet så forkølet af turen til Sverige, hoster hele tiden, har taget en ordentlig skvat rødvin, håber det varmer mig op. Gider ikke være syg.

    SvarSlet
  6. God bedring med forkølelsen.

    Mener NB skulle blive 3 dage på hospitalet, så mon ikke hun kommer hjem i morgen.

    Øv, m.h.t. Manse - ja hun er en sjov pige.

    Ha en god aften.

    SvarSlet
  7. Jeg tror det er meget få steder man får lige så meget respons på alt og intet, som det var på tv2. Det synes jeg ikke man skal väre ked af, man skal have sin blog for sin egen skyld for selv at komme ud med noget, men vi vil alle läses ellers var der jo ingen grund til at vi skrev ;)
    Jeg hygger mig i hvert fald altid på din blog, også når jeg ikke får smidt en kommentar ;)

    Og tak for jeres tanker her, jeg har det rigtig godt og kom hjem i går:)

    SvarSlet
  8. jeg har mindre besøg her end på tv2 bloggen, men vi er jo også nye i dette univers. Og så opdagede jeg at 17 besøgere kiggede forbi kl. 3 inat fra USA, mystisk ;-), men det tæller jo det hele.

    SvarSlet
  9. Erik, hvordan kunne du se, at besøgene var far USA?

    SvarSlet
  10. space

    Under status, oversigt, dag, ser jeg med pilen at kl.3 i nat var der 17 besøg. Længere nede på samme side klikker jeg på målgruppe, mere, og vips står der 17 besøg USA, plus andre besøgere fra Danmark og andre lande.

    SvarSlet